Gedragstherapie

Wanneer u problemen ervaart bij of in de omgang met uw hond, of wanneer u graag ziet dat uw hond ander gedrag vertoont in bepaalde situaties, maar het niet lukt om dit zelf te veranderen, kunt u bij mij een afspraak maken voor een gedragsconsult.

Door middel van een anamnese in de vorm van een vragenlijst die u digitaal (of op aanvraag hard copy) krijgt opgestuurd, krijg ik een eerste indruk van uw hond, van het probleemgedrag en de situatie. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een 1,5 tot 2 uur durend consult op locatie. Tijdens het consult gaan we dieper in op het gedrag, en krijgt u al de nodige tips voor verbetering aangereikt. Na het consult krijgt u een complete uitwerking en behandelmethode thuisgestuurd. Vervolgens zijn er aan het consult twee trainingssessies van ongeveer een half uur verbonden en kunt u voor nazorg doorlopend bij mij terecht met vragen. In het geval van een complex gedragsprobleem is het mogelijk dat extra gedragstrainingen noodzakelijk zijn. U wordt hierover in dat geval uiteraard tijdig geïnformeerd.

Wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op. U kunt direct een afspraak maken via het formulier of eerst telefonisch of per e-mail contact opnemen. Het tarief voor een gedragsconsult vindt u op de desbetreffende pagina.

U kunt voor gedragstherapie direct bij CanineWorx terecht. Daarnaast werk ik als hondengedragstherapeute ook samen met Dierenkliniek Grevelingenmeer in Purmerend en Hondenschool Jottem! in De Rijp. Bent u hier klant? Dan kunt u bij doorverwijzing gebruik maken van een gereduceerd tarief.